در این مطلب به مختصر معرفی سیل القایی خواهیم پرداخت. همچنین می توانید برای خواندن مطلب آشنایی با سیل القایی و کاربردهای آن، به سایت مراجعه نمایید.
مشخصه های سیل القایی
پیش از این در مطالب قبلی از سیل القایی، دستگاه مربوط به آن و کاربردهایش صحبت کردیم. گفتیم که سیل برای محافظت از محصول و یا کالاها بر بطری یا ظروف چسبیده می شود. این فرآیند با بستن سیل بر لبه های ظرف یا بطری شکل می گیرد. هنگامی که ظرف یا بطری پر شده و با القایی کیپ می شود، محصول یا کالا زیر سیل می ماند و از محافظ یا درب آن خارج نمی شود. فرِآیند گرمای بدون تماس سیل را به لبه های ظرف می چسباند و سیل را کیپ می کند. پیشتر هم گفتیم که نهاد دارو و غذا سیل را از بهترین روش ها برای تشخیص دستکاری شدن محصول می داند.اگر به صورت مناسب نصب شود، سیل می تواند از محصول به خوبی محافظت کند و مانع از دستکاری شود.
چگونگی کارکرد سیل
در مطالب قبلی به کارکرد دستگاه سیل و اینگه چگونه القایی می تواند کار کند اشاره نمودیم. سیل ها دو جزء استاندارد دارد: منبع تغذیه و سیل کردن درب ظروف. سیل نمودن درب ظروف از سیم پیچی رسانا با محفظه ی پلاستیکی پوشیده شده است.
انتخاب ظرف، درب و مواد
انتخاب بهترین بوس القایی برای محصولتان به عوامل متعددی بستگی دارد، مثلا مواد درون ظروف و کاربردهای آن.
بوش های القایی با توجه به گفته های قبلی ما، به دو دسته ی تک سیل یا سیل دوگانه، تقسیم می شوند. بعضی از سیل های شیشه ای شاید مستلزم بهسازی جهت چسباندن بهتر سیل باشد. چنانچه دستگاه سیل را به ظرف با گرما می چسباند، درب فلزی بالای ظرف را هم گرم می کند، که ممکن است تا مدتی گرم بماند.
امیدواریم از مطلبی که برای سیل القایی آماده کردیم، راضی بوده باشید.
بدون دیدگاه